sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Ce nu stie Guvernul Romaniei

Iesirea la pensie si acordarea unei pensii se face in baza unei Decizii de pensionare,ce constituie o creanta a Statului Roman fata de pensionar.Nu trebuie sa explic ce reprezinta creanta.
Intrucat pensia este o creanta a statulu roman,guvernul nu are nici un atribut pentru corectarea acesteia,deoarece nu are menirea legala de a reprezenta statul roman.
Guvernul este o institutie a statului fara a avea dreptul de reprezentare,la fel ca parlamentul sau justitia.
Singurul reprezentant al Statului Roman este Presedintele Romaniei care este ales in mod direct de populatie.
In concluzie Legea pentru recalcularea pensiei militarilor nu intruneste conditiile legale fiind facuta de autoritati impostoare in reprezentarea Romaniei Ma refer la guvern si la parlamentul Romaniei.
Statul Roman este vesnic iar guvernele si parlamentul se schimba din 4 in 4 ani.
Ce s-ar intampla daca in 2014 guvernul ce va fi la putere ar refuza onorarea creantelor creiate de statul roman fata de FMI pe motiv ca statul nu are putere finaciara iar creantele au fost facute de alti reprezentanti ai statului?Fiind situatie similara cu recalcularea pensiilor miliatre,lipsa puterii financiare.
Intrebari firesti:
Cand guvernul a aceptat guvernarea Romaniei nu a cunoscut care sunt obligatiile privind creantele acordate pensionarilor?
De ce in bugetul de stat pe 2011 se mutileaza fara justificare pensiile miltarilor?
Daca Da ,de ce nu-si asuma raspunderea onorarii acestor creanta si umbla cu diferite tertipuri pentru a scapa de raspundere?
Criza economica in care se zbate Romnania este creata de pensiile miltarilor?Daca da, atunci guvernul sa justifice acest lucru.
Multumesc de atentie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu